Curs de formare
în injectarea Toxinei Botulinice

Acest curs de formare este o introducere în utilizarea toxinelor botulinice pentru noii practicieni, în scop estetic.

Practicarea efectivã a injectãrii este cea mai importantă parte a oricărui curs. Cea mai mare parte a timpului pe parcursul cursului nostru este dedicat evaluării și injectării pacienților.

Cursul de formare  este prima opțiune pentru mulți profesioniști din domeniul medical care încep în domeniul medicinii estetice. Botoxul este un tratament foarte eficient pentru liniile și ridurile cauzate de activitatea musculară (riduri dinamice). Acest curs de formare va învăța cursantii cum să evalueze fața și să injecteze in zonele cele mai solicitate în medicina estetică. Ariile acoperite de acest curs sunt:

•  liniile orizontale de pe frunte,
•  liniile de încruntare a ghebellei,
•  liniile periorbitale, cunoscute și sub numele de “laba de gasca”.

Aceste trei zone de tratat sunt cele mai solicitate în medicina estetică.

Workshop-ul va include:
09.00 – 9.15 Înregistrare – Coffe
09.30 – 12.00 Revizuirea cunoștințelor de bază – prezentare ppt.,
întrebări și răspunsuri
12.00 – 12.30 demonstratie live de injectare
13.00 – Lunch
14.00 – 17.00 – Hands on

Fiecare cursant va evalua și va injecta pacienți.
Vom supraveghea îndeaproape injectarea de catre cursanti. Toți participantii vor avea sansa sã injecteze pe parcursul acestui training.

Fiecare cursant va evalua și va injecta pacienți. Vom supraveghea îndeaproape injectarea de catre cursanti. Toți participantii vor avea sansa sã injecteze pe parcursul acestui training.

Cursul de formare în injectarea toxinei botulinice va oferi participantilor cunoștințele, abilitățile si suportul necesar pentru a incepe si a introduce imediat in practical lor acest serviciu medical. Cursantii vor pleca pregatiti si siguri pe cunostintele acumulate si pe abilitatea de injectare.

Numãr maxim de cursanti: 8
Pret curs: 720 euro (curs euro BNR 4,63)
Plata in RON cãtre cmi My Doctor: cont RON: RO48INGB0000999907564204
Fiecare cursant va trimite cãtre adresa de email: clinica@mydoctor.ro, formularul de înscriere + copii dupã Diploma de Medic/Medic Dentist+ Asigurare de Malpraxis+ Certificat de Membru Colegiul Medicilor.

Pentru alte detalii : 0723315796